Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 5 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
197682
50 nyanser av entreprenörskap [Elektronisk resurs] : paradoxala sanningar om något som är på allas läppar men ändå svårt att entydigt fånga i ord.
50 nyanser av entreprenörskap [Elektronisk resurs] : paradoxala sanningar om något som är på allas läppar men ändå svårt att entydigt fånga i ord.
Av: Johannisson, Bengt
Utgivningsår: 2022.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Kategori: Facklitteratur
Förlag: BookeaElib [distributör]
ISBN: 978-91-89749-53-5 91-89749-53-7
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Entreprenörskap erkänns som en central företeelse i vår tid. Dessvärre utforskas sällan dess nyansrika och dubbelbottnade värld. Detta är olyckligt med tanke på att outtalade paradoxer kan få betydande konsekvenser för vår förståelse av entreprenörskapet. Med sin 50 nyanser av entreprenörskap erbjuder Bengt Johannisson en bred inblick i alla de motsägelsefulla skepnader som entreprenörskapet kan ta. Bokens lättillgängliga berättelser blandade med kloka reflektioner öppnar upp för en mer djuplodande förståelse för entreprenörskapets praktik. Karin Berglund Professor i entreprenörskap vid Stockholms universitet Många människor tror sig förstå vad entreprenörskap är. Men Bengt Johannisson visar med boken 50 nyanser av entreprenörskap hur mångtydigt entreprenörskap kan vara. Författaren har en alldeles speciell förmåga att se helheten i en entreprenörs alla drivkrafter. Varje nyans av/aspekt på entreprenörskap inleds med en fråga om entreprenörskapets karaktär som kan besvaras med både ett JA och ett NEJ. Detta gör boken intressant för läsaren som kan jämföra dess många budskap med sin egen bild av entreprenörskap. Mats Birgersson Styrelseordförande i det sociala företaget Atrium, tidigare VD i Fresh AB/Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Språk